Hi. Can someone help me with this? I'm trying to make a code for database to be edited through DataGridView. Here's the code:
Public Class Frm_UA
Dim Connection As String = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=G:\VB Project\Library Catalog System\Library Catalog System\library.mdf;Integrated; Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"
Dim a As OleDb.OleDbCommand = New OleDb.OleDbCommand
Private Sub Frm_UA_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
'TODO: This line of code loads data into the 'DbVPioDataSet.Ministry_Head' table. You can move, or remove it, as needed.
Me.Ministry_HeadTableAdapter3.Fill(Me.DbVPioDataSet.Ministry_Head)
BindingNavigator2.Hide()
End Sub
Private Sub BindingNavigatorSaveItem1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BindingNavigatorSaveItem1.Click
Me.Validate()
Me.MinistryHeadBindingSource6.EndEdit()
Me.TableAdapterManager3.UpdateAll(Me.DbVPioDataSet) - this causes the error
End Sub
Private Sub LnkLbl_UA_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_UA.LinkClicked
Me.Show()
End Sub
Private Sub LnkLbl_MainMenu_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_MainMenu.LinkClicked
Frm_MainMenu.Show()
Me.Hide()
End Sub
Private Sub LnkLbl_Volunteers_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_Volunteers.LinkClicked
Frm_V.Show()
Me.Hide()
End Sub
Private Sub LnkLbl_Trainings_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_Trainings.LinkClicked
Frm_T.Show()
Me.Hide()
End Sub
Private Sub LnkLbl_MH_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_MH.LinkClicked
Frm_MH.Show()
Me.Hide()
End Sub
Private Sub LnkLbl_LogOut_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_LogOut.LinkClicked
Frm_LogOut.Show()
Me.Hide()
End Sub
Private Sub Cmd_ChangeUN_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Cmd_ChangeUN.Click
If TxtBx_UN.Text = My.Settings.Username And TxtBx_PassUN.Text = My.Settings.Password Then
My.Settings.Username = TxtBx_ReUN.Text
My.Settings.Save()
MsgBox("User Name successfully changed!")
Else
MsgBox("User Name or Password is incorrect!")
End If
End Sub
Private Sub Cmd_ChangePass_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Cmd_ChangePass.Click
If TxtBx_UNPass.Text = My.Settings.Username And TxtBx_PassPass.Text = My.Settings.Password Then
My.Settings.Username = TxtBx_RePass.Text
My.Settings.Save()
MsgBox("Password successfully changed!")
Else
MsgBox("User Name or Password is incorrect!")
End If
End Sub
Private Sub LnkLbl_Add_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LnkLbl_Add.LinkClicked
Frm_Create.Show()
Me.Hide()
End Sub
Private Sub Cmd_Save_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Cmd_Save.Click
BindingNavigatorSaveItem1.PerformClick()
MsgBox("Updated")
End Sub
Private Sub Cmd_Del_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Cmd_Del.Click
BindingNavigatorDeleteItem1.PerformClick()
MsgBox("Deleted")
End Sub
End Class